Harta site-ului
Ajutor
Mesaj de felicitare al conducerii raionului cu ocazia Zilei Lucrătorului Procuraturii
Mesaj de felicitare al conducerii raionului cu ocazia Zilei Lucrătorului Procuraturii

Stimați procurori și angajați ai Procuraturii raionului Dubăsari!
Procuratura reprezintă un pilon fundamental în procesul de consolidare a statului de drept, de asigurare a supremației legii și protejării drepturilor și valorilor fundamentale ale cetățenilor.
Anual, la data de 29 ianuarie, marcăm Ziua lucrătorului Procuraturii în Republica Moldova. Această zi consemnată pentru DVOASTRĂ îmi oferă prilejul, ca din numele meu personal și al Consiliului raional Dubăsari să vă adresez cele mai calde și sincere felicitări, urări de bine.
Fie ca sărbătoarea profesională să vă înzestreze cu sănătate, echitate iar pentru munca asiduă să vă bucurați de încrederea societății civile.
Astăzi, stimați angajați ai procuraturii, avem deosebita ocazie de a ne exprima respectul și gratitudinea pentru munca pe care o prestați zi de zi întru apărarea intereselor societăţii, a drepturilor şi libertăţilor omului în condiţiile legii.
Fiind unul din elementele esențiale ale sistemului de drept, domeniul procuraturii contribuie la respectarea legalității în toate sferele vieții, întrucât Dumneavoastră sunteți acea garanție a statului de drept.
Abnegația, verticalitatea și principialitatea de care dați dovadă în munca nobilă ce o desfășurați, să vă însoțească pretutindeni. Totodată, adresăm sincere felicitări și membrilor familiilor dumneavoastră care, prin dragostea şi înţelegerea pe care o manifestă, contribuie direct la rezultatele scontate ale activităţii dumneavoastră.
Vă doresc sănătate, bunăstare, optimism şi noi realizări în exercitarea nobilei profesii.
Cu respect,
Preşedintele raionului Dubăsari,
Sergiu GRIGORIEV

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Mesaj de felicitare al conducerii raionului cu ocazia Zilei Lucrătorului Procuraturii - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta